autumn-document-analyzer

Våra verktyg för underhåll och förvaltning.Aktuellt

Supporttekniker som vill utvecklas inom programmering sökes!
Vizzit expanderar och söker nu en hungrig medarbetare till vår supporttjänst.
Läs mer
Senior utvecklare
I denna roll kommer du att hantera och vidareutveckla befintliga system, verktyg och moduler.
Läs mer

Våra fyra områden

four.legs.summaryfour.legs.thumbs.management

Underhåll & Förvaltning

Verktygen för underhåll och förvaltning är det senaste tillskottet i Vizzits verktygsportal. Respektive verktyg är indelat i två delar. Ett huvudverktyg för övergripande information samt ett verktyg som riktar sig till den ansvariga redaktören. Idag finns verktygen Vizzit Broken Links, Vizzit Page Updates och Vizzit Webmaster. Fler verktyg kommer under kommande halvår, däribland Vizzit Document Analyzer.


four.legs.thumbs.analytics

Webbanalys

Traditionell webbanalys, Vizzit Web Analyzer, Vizzit This Page samt Vizzit Insight. Verktyg som på ett enkelt och överskådligt sätt gör webbanalysen mer begriplig. Exempel på det är vårt unika sätt att använda strukturen för att visualisera flertalet av rapporterna, vilket gör analysen enklare för våra användare.


four.legs.thumbs.advice

Rådgivning & Analys

Behöver ni hjälp med analys och uppföljning? I så fall kan vi hjälpa till med allt från djupare analys till enklare kvartalsrapporter. Vad fungerar och vad fungerar inte? Var behöver ni lägga era resurser? Vi ger tips och råd på förbättringar.


four.legs.thumbs.education

Utbildning

Vi erbjuder grundutbildningar för redaktörer, till mer avancerade utbildningar riktade till webbstrateger och webbansvariga. Även skräddarsydda utbildningar, som anpassas efter kundernas behov och önskemål.

Verktygsportal

I verktygsportalen finns redaktörsspecifik information samt information om hela webbplatsen.Våra glada och ledsna symboler

Vi använder glada och ledsna symboler för att påpeka problem eller åtgärdade problem. De visas bland annat i verktygsportalen intill respektive verktygsingång. Det gör det enkelt att se vad som måste åtgärdas.


smileys.group

CMS-Integration


partner.epi

partner.sitevision

partner.wordpress

infolink.logo