icon.jobs

Lediga tjänster

Inga aktuella tjänster

Supporttekniker som vill utvecklas inom programmering sökes!

Vizzit expanderar och söker nu en hungrig medarbetare till vår supporttjänst. Vårt mål är att leverera den bästa supporten till våra kunder, genom den bästa servicen och ett brinnande engagemang!

Vi letar nu efter supporttekniker som har ett starkt intresse för IT och teknik och som dessutom gillar kundservice. Du har en gedigen datavana och du har troligtvis haft datorer som intresse. Då support och utveckling sker mer och mer tillsammans så ser vi gärna ett intresse för utveckling och programmering.

Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Du gillar att lösa problem och tycker att det är kul att jobba såväl självständigt som i team. Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande, så du kommer aldrig ha långtråkigt.

I rollen som supporttekniker är du företagets ansikte utåt och har mycket kontakt med verksamhetens kunder. Vi söker därför personer som kan hjälpa kunden rent tekniskt, men som också kan få kunden att känna sig väl bemött.

Vi kommer erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter. Om du är intresserad, kommer du också lära dig mer om programmering och vi kommer också ge dig möjlighet att vara med i utvecklingen av våra applikationer och moduler.

Vi värnar om våra anställda då vi vet att om våra anställda mår bra så mår företaget bra, därför tillämpar vi friskvård.

Vi jobbar mot mål och uppnår vi våra mål så får alla ta del av framgångssagan.

Omfattning och tillträde
Heltid, tillsvidare med tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval av sökande.

Information
För mer information om tjänsten, maila oss på jobs@vizzit.se, alternativt kontakta Ulf Risberg på telefon 08-545 888 60.

Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV på svenska via jobs@vizzit.se. Ange "Supporttekniker" i rubriken.

Senior utvecklare

Vi söker nu en senior utvecklare. I denna roll kommer du att hantera och vidareutveckla befintliga system, verktyg och moduler, men du kommer även vara med och utveckla vårt nya system, nya verktyg och dylikt. Vi ser gärna att du är väldigt datorvan och har 3+ års erfarenhet i branschen men är också väldigt hungrig på att lära dig nytt. Det är viktigt att du anser att allting som görs kan förbättras, även din egna kod och att i normala fall är kvalité viktigare än kvantitet/snabbhet. Den inställningen anser vi leder till en högre nivå av programmering och mindre buggar, dessutom mer läslig/återanvändningsbar kod.

Det är viktigt att du har erfarenhet/kunskaper inom följande områden:

 • OOP
 • C# och .NET
 • PHP
 • Python
 • MySQL
 • HTML/CSS
 • Linux/Unix

Det är också meriterande om du har erfarenhet/kunskaper inom följande områden:

 • EPiServer
 • PostgreSQL

Vårt befintliga system är byggt på PHP och MySQL och vår modul för EPiServer är byggd i .NET C#. Det nya systemet byggs dock i Python och PostgreSQL, vissa delar kan dock komma att byggas med hjälp av NoSQL.

Personliga egenskaper
Du behöver kunna arbeta självständigt men också i grupp. Du behöver kunna dokumentera kod och följa en viss kodstandard. När det är något du inte kan eller om du kör fast - google is your #1 friend. Vi ser gärna att du kan ha roligt på jobbet och är en lättsam person, dessutom är du relativt lugn och fokuserad vid eventuell stress.

Omfattning och tillträde
Heltid, tillsvidare med tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval av sökande.

Information
För mer information om tjänsten, maila oss på jobs@vizzit.se, alternativt kontakta Mattias Kristiansson på telefon 08-545 888 60.

Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV på svenska via jobs@vizzit.se. Ange "Senior utvecklare" i rubriken.

Vi söker flera drivna innesäljare/mötesbokare med goda utvecklingsmöjligheter!

Är du en driven och ansvarfull student som söker ett löpande extrajobb? Gillar du att utmana dig själv? Då har vi jobbet för dig!

Som mötesbokare hos oss ringer du till potentiella kunder och fångar deras intresse för de lösningar och tjänster som vi erbjuder. Därefter bokar du in möten till dina säljkollegor. Du kommer att coachas in i rollen och för rätt person kommer vi kunna erbjuda goda utvecklingsmöjligheter.

Vilka är vi?
Sedan starten har vi på Vizzit specialiserat oss på att utveckla olika typer statistik och analysverktyg för externa webbplatser och intranät. Förutom våra produkter erbjuder vi även konsult- och utbildningstjänster. Våra kunder finns bland alla typer av branscher. Framför allt inom kommun, landsting och myndighetssverige men även bland större organisationer och företag.

Vad behöver vi?
Vi har under senaste tiden lanserat flertalet nya system med syftet att ge våra kunder bästa möjlighet att säkerställa kvalitén på deras webbplats/intranät. Vi behöver nu din hjälp med att nå ut med våra produkter. I första hand söker vi en mötesbokare som via telefon hjälper oss att boka in kostnadsfria möten under kontorstid.

Vem är du?
Vi ser gärna att du idag studerar är i behov av en extrainkomst. För att passa in i tjänsten ser vi att du är:

 • Bekväm i användandet av dator och telefon
 • Social, inbjudande och övertygande
 • En vinnarskalle som föredrar att arbeta mot uppsatta mål
 • En lagspelare med fokus på uppdraget
 • Engagerad och effektiv som trivs i ett högt arbetstempo
 • Behärskar svenska flytande i både tal och skrift

Vi värdesätter personliga egenskaper framför tidigare arbetslivserfarenheter. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning tidigare. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2 dagar i veckan, 4 timmar per pass.

Låter det intressant? Skicka då ditt CV till Nadia Cabezas: nadia.cabezas@vizzit.se märk din ansökan med ämnet: ”Mötesbokare”.