Blogg

2019-06-10

Nu påbörjar vi lansering av nya Vizzit

Make your website happy

Nu är det dags! Vi påbörjar nu lanseringen av nästa generation av våra verktyg som vi samlar under namnet My Vizzit, ni ser loggan här ovan. Först ut är den personliga verktygsportalen med tillhörande åtgärdsmail, som aktiveras eftermiddagen den 17:e juni!

Vad är My Vizzit?

Det ska vara enkelt. Det har varit vår ambition sedan Vizzit grundades, och genomsyrar vårt arbete än idag. Vi har alltid lagt stor vikt vid att lyssna på våra kunder, och lägga fokus på deras behov och önskemål. Mycket av det som Vizzit erbjuder idag finns till tack vare våra kunder. Vi strävar alltid efter att göra saker enklare, utan att kompromissa på funktionalitet.

Under alla de år vi har varit aktiva i branschen har det blivit tydligt att alla våra användare har olika behov. Vi insåg att vi behövde skapa verktyg för våra kunder som går att anpassa efter både yrkesroll och önskemål. Idén My Vizzit föddes: Ett Vizzit som är helt och hållet ditt. Med My Vizzit föddes även en vision: En verktygsportal som kan skräddarsys precis som man vill ha den. Vi är inte där riktigt än, men i och med lanseringen av My Vizzit tar vi ett viktigt första steg på vår resa framåt.

My Vizzit portal

My Vizzit är den nya verktygsportalen för alla Vizzits verktyg. Det man ser i My Vizzit är skapat specifikt för den enskilde användaren. Vad som visas när man först loggar in baseras på den egna yrkesrollen. Man har därefter möjligheten att själv påverka vilken information som presenteras. Inledningsvis kommer det finnas något färre möjligheter att skräddarsy portalen, för att ge våra användare tid att bekanta sig med det nya gränssnittet och dess funktionalitet. I takt med att vi lanserar de nya versionerna av våra verktyg, så kommer fler och fler valmöjligheter öppnas upp, inklusive funktioner och rapporter som inte funnits tidigare. I My Vizzit är det användarens upplevelse som står i centrum.

Lanseringen av de nya versionerna av våra verktyg kommer ske etappvis på en resa som sträcker sig över 2019 och in i 2020. Du hittar mer information om denna resa på vår hemsida. Vårt mål med denna lanseringsprocess är att alla användare ska få god tid på sig att bekanta sig med varje verktygs nya gränssnitt och utökade funktionalitet, innan vi går vidare till nästa etapp. Detta ger användaren ökad möjlighet att vänja sig vid förändringarna parallellt med sitt dagliga arbete.

Vizzit Åtgärdsmail

Även våra åtgärdsmail kommer få ett nytt utseende i den här första etappen. Det nya utseendet är baserat på samma logik och design som My Vizzit. Det kommer inte vara någon skillnad i funktionalitet mellan det gamla och det nya åtgärdsmailet. Till skillnad från My Vizzit så går det inte att växla åtgärdsmailet till det gamla utseendet.

Vår devis

Make your website happy. Det är vårt mål i allt vi gör. Våra verktyg ska vara lätta att använda, men deras funktion är att förbättra din webbplats. Vi hjälper dig helt enkelt att göra er webbplats glad. Och när en webbplats är glad, så resulterar det i nöjda besökare!

Vi ser fram emot att göra denna resa in i nästa generations analys- och underhållsverktyg tillsammans med er! Som alltid så är all feedback väldigt viktig för oss, så tveka inte att höra av dig! För mer information om de olika etapperna, håll ett öga på vår webbplats.

Mvh,

Vizzit
Make your website happy

Inga kommentarer än