icon.jobs

Lediga tjänster

Inga aktuella tjänster

2018-10-23

Vizzit expanderar och söker en supporttekniker!

Vizzit expanderar och söker nu en driven medarbetare som vill slå sig in i IT-branschen till vår supporttjänst. Gillar du att arbeta med människor, lösa problem, och har en hög grad av servicekänsla? Har du ett bra grepp om datateknik? Då är det här tjänsten för dig!

Vi erbjuder dig:

 • Möjligheten att utveckla dina kunskaper inom support och datateknik
 • Möjligheten att vidareutbilda dig internt
 • Plats som en del i ett inkluderande och välkomnande team
 • Arbeta i våra ljusa, fräscha lokaler i centrala Stockholm
 • Friskvård och andra förmåner

Vem du är:
Som person är du driven, social, och servicemedveten. Du är troligen i början av din karriär, men du är van vid att sätta kunden och dennes behov i centrum, och gillar att arbeta lösningsorienterat. Du prioriterar kundnöjdhet och servicevilja, och gillar att jobba med människor. Du är bekväm med att arbeta i ett team, och gillar att vara med och bidra till detsamma. Du förstår värdet av långsiktig kundkontakt, och arbetar därefter. Du besitter därtill kunskap inom, eller ett brinnande intresse för, datateknik.

Formella krav

 • Gymnasieexamen, med goda betyg i svenska
 • Utmärkta språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • Kunskap inom datateknik och tillhörande terminologi

Meriterande är servicevana, eller vana av andra liknande supporttjänster. Desto högre grad av kunskap om datorer och digital teknik, desto bättre, men en grundläggande kunskap är ett krav, då rollen inkluderar support för mjukvara. Då vi värderar vår kundkontakt väldigt högt är det absolut nödvändigt att din svenska, både i tal och skrift, är av högsta kvalitet.

Din arbetsdag på Vizzit
Du arbetar vanliga kontorstider, och inleder din dag med att stämma av dagens planering med dina kollegor i teamet. Du arbetar löpande med både supportärenden från kund, teknisk felsökning, servicesamtal med kund, planering av kommande uppgifter, och långsiktig kundvård. Du arbetar strukturerat, och för tydlig dokumentation av de åtgärder du genomfört och den kommunikation du haft med kund. Samtliga på kontoret deltar varje vecka i en gemensam teambuildingövning, som tar form av allt från enklare sociala event, till produkt- och tjänsteutvärderingar med högt i tak. Ytterst är din uppgift att vara ett stöd för våra kunder, och göra dem både nöjda och glada.

Vilka är vi
Sedan starten har vi på Vizzit specialiserat oss på att utveckla olika typer statistik och analysverktyg för externa webbplatser och intranät. Förutom våra produkter erbjuder vi även konsult- och utbildningstjänster. Våra kunder finns i både offentliga och privata sektorn. Läs mer om Vizzit på www.vizzit.se.

Lön
Fast lön enligt överenskommelse.

Omfattning och tillträde
Heltid, med visst utrymme för flexibilitet enligt överenskommelse, tillsvidare med tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval av sökande.

Information
För mer information om tjänsten, maila oss på jobs@vizzit.se, alternativt kontakta Ulf Risberg på telefon 08-545 888 60.

Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV på svenska via jobs@vizzit.se. Ange "Supporttekniker" i rubriken.

2018-10-22

Är du en erfaren systemutvecklare? Då är det dig vi vill ha!

Vizzit expanderar och letar efter en engagerad systemutvecklare som söker efter nya utmaningar. Vill du ha en arbetsplats som värdesätter din kunskap och erfarenhet, och där du kan få utlopp för din kreativitet och passion? I så fall, läs vidare!

Varför ska du jobba här?
Vizzit befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas, där vi inleder utvecklingen av nästa generations underhålls- och webbanalysverktyg. Vi är ett litet företag som sätter stort värde på kreativa lösningar, med målet att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att underhålla och utveckla sin webbplats. Du kommer få den unika möjligheten att med i utvecklingsprocessen hela vägen från vision till färdig produkt. På Vizzit är det därför möjligt att komma med en idé och se den förverkligas inom tidsramar som skulle vara omöjliga på ett större företag. Vår företagskultur är en kreativ miljö med högt i tak, där nytänkande och handlingskraftiga idéer står högt i kurs. Vi är övertygade om att våra medarbetares inflytande är en avgörande framgångsfaktor. Vi sitter i centrala Stockholm, men om du är rätt person för oss, spelar det ingen roll var du bor; att arbeta remote är inget hinder.

Vi tror att du som passar i den här rollen:
Har, förutom god programmeringskunskap, ett brinnande intresse för systemutveckling, och ser fram emot chansen att vara en del av hela utvecklingsprocessen. Du gillar att tänka utanför ramarna, och tycker det är roligt med kreativa lösningar. Du har en passion för ditt arbete, och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.

Formella krav

 • Minst 3 års erfarenhet i rollen som systemutvecklare
 • Erfarenhet av webbutveckling
 • Gedigen kunskap inom Python och JavaScript

Meriterande är även kunskap och erfarenhet inom något (eller fler) av följande: objektorienterad programmering, C# och .NET, PHP, MySQL, HTML/CSS, Linux/Unix, EPiServer, PostgreSQL, NoSQL.

Har du några funderingar, oavsett om det gäller de formella kraven eller något annat, ring oss så tar vi en förutsättningslös diskussion.

Om företaget
Vizzit utvecklar sedan 2005 mjukvara och tjänster inom webbanalys, webbstatistik, och underhåll, eller som vi kallar det, management governance. Vi har kunder både inom offentliga och privata sektorn.

Omfattning och tillträde
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Bor du på annan ort är det inget hinder; vi värderar personlighet och kompetens högre än geografisk närhet. Vi tillämpar löpande urval av sökande.

Ersättning
Fast lön

Information
För mer information om tjänster, maila oss på jobs@vizzit.se, alternativt kontakta Ulf Risberg på telefonnummer 08 - 545 888 60.
För mer information om Vizzit, besök oss gärna på www.vizzit.se.

Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV på svenska skickas till jobs@vizzit.se. Ange ”Senior utvecklare” i ämnesraden.

2018-09-28

Vizzit söker drivna mötesbokare för flexibelt deltidsjobb!

Är du driven, självgående och ansvarsfull? Gillar du att utmana dig själv? Då har Vizzit behov av just Dig!

Som mötesbokare hos oss ringer du till potentiella kunder och fångar deras intresse för de lösningar och tjänster som vi erbjuder. Därefter bokar du in möten till dina account manager-kollegor. Du får personlig utbildning på plats, och erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig:

 • Personlig utbildning i rollen som mötesbokare
 • Flexibla arbetstider och möjligheten att anpassa din arbetssituation efter dina behov
 • En plats i våra trevliga lokaler i centrala Stockholm för den som önskar
 • Möjligheten att utvecklas både inom roll och bransch, och inom företaget

Vem du är:
Du som söker den här rollen är troligen student eller på jakt efter arbete som kompletterar ditt nuvarande arbete. Du är driven, social, inbjudande, och är självgående i ditt sätt att arbeta. Du har goda kunskaper inom svenska. Du vill ha möjligheten att anpassa dina arbetstider och din arbetsplats efter dina egna behov. Du vet att nyfikna och nöjda kunder är nyckeln till en god kundrelation, och arbetar därefter.

Formella krav:

 • Gymnasieexamen eller motsvarande
 • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • Möjlighet att arbeta 25 – 40 timmar per månad (max 4 timmar per pass och dag)

Tidigare erfarenhet av roller med proaktiv kundkontakt är meriterande.

Din arbetsdag på Vizzit
Inledningsvis kommer du befinna dig i våra lokaler i centrala Stockholm där du blir utbildad inom din nya roll. Du blir coachad i vilka våra tjänster och produkter är, och i hur de är värdeskapande för våra kunder. Du ringer till potentiella kunder och fångar deras intresse genom att upplysa om våra tjänster och produkter, och hur dessa kan gynna deras verksamhet. Du bokar sedan in telefonmöte mellan den potentiella kunden och en av våra account managers, som tar nästa kontakt.

Allt eftersom att du blir bekväm i rollen och känner att du är självgående erbjuds du möjligheten att antingen sitta i våra lokaler i Stockholm, eller arbeta hemifrån. Du bestämmer själv när under dagen du förlägger dina arbetstimmar (dock måste det vara under kontorstid, 8-16), så att du kan anpassa arbetet till studier eller annan arbetssituation. Du arbetar i snitt 6-8 timmar i veckan, men du har möjlighet att påverka hur din arbetstid fördelas.

Vilka är vi?
Sedan starten har vi på Vizzit specialiserat oss på att utveckla olika typer statistik och analysverktyg för externa webbplatser och intranät. Förutom våra produkter erbjuder vi även konsult- och utbildningstjänster. Våra kunder finns i både offentliga och privata sektorn.

Lön
Fast månadslön + provision per genomfört möte

Ansökan och frågor
Låter detta intressant? Skicka då ditt CV och personliga brev till:
jobs@vizzit.se. Märk din ansökan med ämnet: ”Mötesbokare”.
Frågor riktas till samma adress.

2018-09-28

Vizzit expanderar och söker därför en säljande junior projektledare!

I en tid där allt fler organisationer och affärsmodeller präglas av en digital närvaro, sitter Vizzit med svaren på hur digital framgång mäts, tolkas, omsätts, och omvandlas till strategiska beslut. Vizzit är det självklara valet inom webbanalys, och utmärks av sin användarvänlighet och sitt kundfokus.
Då efterfrågan på våra tjänster ökat söker vi nu förstärkning till vårt marknadsteam. På Vizzit arbetar vi i fokuserade team, där samtliga medlemmar är en del av både arbetsprocessen och företagets utveckling. Vi arbetar nära varandra och vår vardag präglas av vartannat tätt samarbete och självgående arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig:

 • Personlig upplärning inom rollen som säljande projektledare av vår försäljningschef Nadia
 • Möjligheten att utöka din erfarenhet och tillgodogöra dig nya sälj- och projektledningstekniker i en trygg arbetsmiljö
 • Sätta din egen prägel på och bidra till Vizzits affärsexpansion genom ditt arbete
 • Vara en del av ett personligt och välkomnande team
 • Arbeta i våra trevliga, ljusa lokaler i centrala Stockholm

Vem du är:
Du som söker den här tjänster är entusiastisk inför rollen som säljare, samtidigt som du är lyhörd inför både kundens och ditt egna teams behov i rollen som projektledare. Du har en hög grad av servicevilja och sätter kunden i främsta ledet.
Som person är du noggrann, strukturerad, målinriktad, och har möjligheten att arbeta både självständigt och i team med andra. Du har även förmågan att ta initiativ.

Du är förmodligen i början av din karriär med som mest ett par års erfarenhet, och är sugen på att utvecklas inom din yrkesroll. Tidigare erfarenhet av yrkesrollen är inte ett krav.

Formella krav:
Du har gymnasieexamen, gärna inom ekonomi, media, eller annan likvärdig utbildning. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av rollen är inte ett krav, men arbete eller utbildning i någon form efter gymnasieexamen är rekommenderad (och därför meriterande).

Din arbetsdag på Vizzit:
I rollen som säljande junior projektledare på Vizzit kommer du att bearbeta befintliga kunder och hantera uppföljning av deras behov och önskemål. Du kommer även att bearbeta nya kunder, arbeta med prospekt, och tillhörande administration, avtal, och offerter. Du kommer även hantera uppdatering av Vizzits olika kanaler inom sociala medier.

Ditt fokus är customer success; när det går bra för kunden, går det bra för oss. Inledningsvis kommer arbetet lägga mer fokus på säljande, medan det blir mer strategiskt över tid allteftersom att du lär känna våra kunder och deras behov. Vissa delar av din arbetsdag kommer bestå av självständigt arbete, men dina kollegor finns alltid nära till hands, precis som du finns där för dem. På Vizzit står du aldrig ensam.

Formellt om Vizzit
Vizzit är ett produktutvecklingsföretag som specialiserat sig på att utveckla analys- och webbunderhållsverktyg för olika typer av webbplatser/intranät. Oavsett om sidorna är gjorda i Episerver, Sitevision, Wordpress, eller ett antal andra motsvarande tjänster, så har vi plugins och stöd för våra kunders behov.

Förutom våra produkter erbjuder vi även konsult- och utbildningstjänster. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor.

Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart så möjligt. Du kommer vara stationerad på Vizzits kontor i centrala Stockholm. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Nadia Cabezas, försäljningschef: nadia.cabezas@vizzit.se eller ring 08-545 888 60.

2018-09-28

Vizzit expanderar och söker nu en junior account manager till vårt säljteam!

I en tid där allt fler organisationer och affärsmodeller präglas av en digital närvaro, sitter Vizzit med svaren på hur digital framgång mäts, tolkas, omsätts, och omvandlas till strategiska beslut. Vizzit är det självklara valet inom webbanalys, och utmärks av sin användarvänlighet och sitt kundfokus. På grund av ökad efterfrågan av våra tjänster söker vi nu förstärkning till vårt säljteam!

Vi erbjuder dig:

 • Personlig upplärning och träning inom rollen som account manager av vår försäljningschef
 • En trygg arbetsmiljö där du kan ta dig an och växa i rollen som account manager
 • Möjligheten att utvecklas både som säljare och som individ
 • Vara en del av ett personligt och välkomnande säljteam
 • Arbeta i våra trevliga, ljusa lokaler i centrala Stockholm

Vem du är:
Du som söker den här tjänsten är full av energi, entusiastisk inför rollen som säljare och brinner för kundkontakt och strategiskt säljarbete. Du gillar att jobba långsiktigt och bygga förtroende med dina kunder, och att hjälpa dem hitta rätt. Du är van att arbeta strukturerat, är i någon mån bekant med att löpande dokumentera ditt arbete (i CRM-system eller motsvarande), och gillar att arbeta både självständigt och nära i team. Du är bekväm med att arbeta med business-to-business-försäljning (B2B). Du vet att en nöjd kund är nyckeln till en god kundrelation, och gillar att arbeta därefter.

Formella krav

 • Gymnasial utbildning gärna inom ekonomi, media eller annan likvärdig utbildning.
 • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Tidigare säljerfarenhet är meriterande, men inte ett krav.

Din arbetsdag på Vizzit
I rollen som junior account manager kommer du spendera mycket av din tid med att tala med kunder, både befintliga och nya prospekt. Du inleder dagen med säljmöte i teamet, och går därefter vidare till att bearbeta dina prospekt och möten som du har planerade. Du arbetar proaktivt i din roll, och både hjälper och får hjälp av övriga säljteamet vid behov. Du spenderar tid både med att arbeta självständigt, men även som stöd för dina kollegor. Du kommer som en del av ditt arbete att arbeta med avtalsuppföljning och offertering. Huvuddelen av din kontakt med kunden sköter du via telefon.

Formellt om Vizzit
Vizzit är ett produktutvecklingsföretag som specialiserat sig på att utveckla analys- och webbunderhållsverktyg för olika typer av webbplatser/intranät. Förutom våra produkter erbjuder vi även konsult- och utbildningstjänster. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor.

Lön
Fast månadslön + provision

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart så möjligt. Du kommer vara stationerad på Vizzits kontor i centrala Stockholm. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Nadia Cabezas, försäljningschef: nadia.cabezas@vizzit.se, eller ring 08-545 888 60.

2018-09-09

Vizzit söker en norsktalande mötesbokare för flexibelt deltidsjobb!

Är du driven, självgående och ansvarsfull? Gillar du att utmana dig själv? Talar och skriver du norska flytande? Då har Vizzit behov av just Dig!

Som mötesbokare hos oss ringer du till potentiella kunder och fångar deras intresse för de lösningar och tjänster som vi erbjuder. Därefter bokar du in möten till dina account manager- kollegor. Du får personlig utbildning på plats, och erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig:

 • Personlig utbildning i rollen som mötesbokare
 • Flexibla arbetstider och möjligheten att anpassa din arbetssituation efter dina behov
 • En plats i våra trevliga lokaler i centrala Stockholm för den som önskar
 • Möjligheten att utvecklas både inom roll och bransch, och inom företaget

Vem du är:
Du som söker den här rollen är troligen student eller på jakt efter arbete som kompletterar ditt nuvarande arbete. Du är driven, social, inbjudande, och är självgående i ditt sätt att arbeta. Du har goda kunskaper i norska, i både tal och skrift. Du vill ha möjligheten att anpassa dina arbetstider och din arbetsplats efter dina egna behov. Du vet att nyfikna och nöjda kunder är nyckeln till en god kundrelation, och arbetar därefter.

Formella krav:

 • Gymnasieexamen eller motsvarande
 • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • Möjlighet att arbeta 25 – 40 timmar per månad (max 4 timmar per pass och dag)
Tidigare erfarenhet av roller med proaktiv kundkontakt är meriterande.

Din arbetsdag på Vizzit
Inledningsvis kommer du befinna dig i våra lokaler i centrala Stockholm där du blir utbildad inom din nya roll. Du blir coachad i vilka våra tjänster och produkter är, och i hur de är värdeskapande för våra kunder. Du ringer till potentiella kunder och fångar deras intresse genom att upplysa om våra tjänster och produkter, och hur dessa kan gynna deras verksamhet. Du bokar sedan in telefonmöte mellan den potentiella kunden och en av våra account managers, som tar nästa kontakt. Allt eftersom att du blir bekväm i rollen och känner att du är självgående erbjuds du möjligheten att antingen sitta i våra lokaler i Stockholm, eller arbeta hemifrån. Du bestämmer själv när under dagen du förlägger dina arbetstimmar (dock måste det vara under kontorstid, 8-16), så att du kan anpassa arbetet till studier eller annan arbetssituation. Du arbetar i snitt 6-8 timmar i veckan, men du har möjlighet att påverka hur din arbetstid fördelas.

Vilka är vi?
Sedan starten har vi på Vizzit specialiserat oss på att utveckla olika typer statistik och analysverktyg för externa webbplatser och intranät. Förutom våra produkter erbjuder vi även konsult- och utbildningstjänster. Våra kunder finns i både offentliga och privata sektorn. Läs mer om Vizzit på www.vizzit.se.

Lön
Fast månadslön + provision per genomfört möte

Ansökan och frågor
Låter detta intressant? Skicka då ditt CV och personliga brev till:
jobs@vizzit.se. Märk din ansökan med ämnet: ”Mötesbokare”.

Frågor riktas till samma adress.