icon.jobs

Lediga tjänster

Inga aktuella tjänster

Vi söker en Säljande Projektledare som vill utvecklas till vår avdelning Customer Success!

I en tid där alla pratar digitalisering och den digitala transformationen, är vi en spelare. Nu behöver vi förstärkning till vårt team och söker därför en Junior Säljande Projektledare i början av sinkarriär. Du kommer utbildas och tränas in i rollen av Försäljningschef Nadia Cabezas. Vizzit strävar efter en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Arbetsbeskrivning
Det här är en helt ny tjänst på Vizzit och blir en del av affärsområdet Sälj och Marknad. Du kommer jobba tätt ihop med Försäljningschef Nadia Cabezas. I dina arbetsuppgifter ingår följande:

 • Hantering av kundrelation och säkerställa att alla behoven är uppfyllda.
 • Bearbeta befintliga kunder, boka möten, uppföljning mm.
 • Nykundsbearbetning, prospektering, uppföljning mm.
 • Administration, avtal och offerter.

Din Profil
Vi söker en engagerad medarbetare som vill lära sig och utvecklas i en bransch där det händer mycket just nu. Som person är du entusiastiskt och samtidigt lyhörd och har en hög servicevilja där du alltid sätter kunden i främsta ledet. För dig faller det sig naturligt att vara noggrann, strukturerad och målinriktad. Det är viktigt att du både har en vilja av att arbeta självständigt med en förmåga att ta egna initiativ.

Vi söker dig som är i början av din karriär och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Det är viktigt att du som söker kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Formella krav

 • Gymnasial utbildning gärna inom ekonomi, media eller annan likvärdig utbildning.

Om oss
Vizzit är ett produktutvecklingsföretag som specialiserat sig på att utveckla analys och webbunderhållsverktyg för olika typer av webbplatser/intranät. Vi har stor branscherfarenhet och kan erbjuda ett brett utbud av plugins för webbplatser som bl.a. är byggda i Episerver, Sitevision, Wordpress m.fl. Förutom våra produkter erbjuder vi även konsult- och utbildningstjänster. Våra kunder finns bland alla typer av branscher. Framför allt inom kommun, landsting och myndighetssverige men även bland större organisationer och företag.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart så möjligt. Du kommer vara stationerad på Vizzits kontor i centrala Stockholm. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Nadia Cabezas, Försäljningschef: nadia.cabezas@vizzit.se eller ring 08-545 888 60.

Vizzit expanderar och söker nu en Account Manager till vårt säljteam!

Är du en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som söker ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter? Gillar du att utmana dig själv? Då har vi jobbet för dig!

I en tid där alla pratar digitalisering och den digitala transformationen, är vi en spelare. Nu behöver vi förstärkning till vårt team och söker därför en säljare i början av sin karriär. Du kommer utbildas och tränas in i rollen av Försäljningschef Nadia Cabezas.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Junior Account Managers till vårt säljteam. Som Junior Account Manager på Vizzit arbetar du med prospektering och försäljning med telefon som verktyg. I din roll arbetar du inom B2B med fokus på små och mellanstora företag och myndigheter.

Din Profil
Du är lyhörd, engagerad och vill utvecklas långsiktigt inom försäljning. Som person är du social, inbjudande och full av energi. Du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer för framgångsrika affärer. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Om oss
Vizzit är ett produktutvecklingsföretag som specialiserat sig på att utveckla analys och webbunderhållsverktyg för olika typer av webbplatser/intranät. Vi har stor branscherfarenhet och kan erbjuda ett brett utbud av plugins för webbplatser som b.la. är byggda i Episerver, Sitevision, Wordpress m.fl.

Förutom våra produkter erbjuder vi även konsult- och utbildningstjänster. Våra kunder finns bland alla typer av branscher. Framför allt inom kommun, landsting och myndighetssverige men även bland större organisationer och företag.

Formella krav

 • Gymnasial utbildning gärna inom ekonomi, media eller annan likvärdig utbildning.

Lön
Fast månadslön + provision

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart så möjligt. Du kommer vara stationerad på Vizzits kontor i centrala Stockholm. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Nadia Cabezas, Försäljningschef: nadia.cabezas@vizzit.se eller ring 08-545 888 60.

Supporttekniker som vill utvecklas inom programmering sökes!

Vizzit expanderar och söker nu en hungrig medarbetare till vår supporttjänst. Vårt mål är att leverera den bästa supporten till våra kunder, genom den bästa servicen och ett brinnande engagemang!

Vi letar nu efter supporttekniker som har ett starkt intresse för IT och teknik och som dessutom gillar kundservice. Du har en gedigen datavana och du har troligtvis haft datorer som intresse. Då support och utveckling sker mer och mer tillsammans så ser vi gärna ett intresse för utveckling och programmering.

Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Du gillar att lösa problem och tycker att det är kul att jobba såväl självständigt som i team. Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande, så du kommer aldrig ha långtråkigt.

I rollen som supporttekniker är du företagets ansikte utåt och har mycket kontakt med verksamhetens kunder. Vi söker därför personer som kan hjälpa kunden rent tekniskt, men som också kan få kunden att känna sig väl bemött.

Vi kommer erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter. Om du är intresserad, kommer du också lära dig mer om programmering och vi kommer också ge dig möjlighet att vara med i utvecklingen av våra applikationer och moduler.

Vi värnar om våra anställda då vi vet att om våra anställda mår bra så mår företaget bra, därför tillämpar vi friskvård.

Vi jobbar mot mål och uppnår vi våra mål så får alla ta del av framgångssagan.

Omfattning och tillträde
Heltid, tillsvidare med tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval av sökande.

Information
För mer information om tjänsten, maila oss på jobs@vizzit.se, alternativt kontakta Ulf Risberg på telefon 08-545 888 60.

Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV på svenska via jobs@vizzit.se. Ange "Supporttekniker" i rubriken.

Senior utvecklare

Vi söker nu en senior utvecklare. I denna roll kommer du att hantera och vidareutveckla befintliga system, verktyg och moduler, men du kommer även vara med och utveckla vårt nya system, nya verktyg och dylikt. Vi ser gärna att du är väldigt datorvan och har 3+ års erfarenhet i branschen men är också väldigt hungrig på att lära dig nytt. Det är viktigt att du anser att allting som görs kan förbättras, även din egna kod och att i normala fall är kvalité viktigare än kvantitet/snabbhet. Den inställningen anser vi leder till en högre nivå av programmering och mindre buggar, dessutom mer läslig/återanvändningsbar kod.

Det är viktigt att du har erfarenhet/kunskaper inom följande områden:

 • OOP
 • C# och .NET
 • PHP
 • Python
 • MySQL
 • HTML/CSS
 • Linux/Unix

Det är också meriterande om du har erfarenhet/kunskaper inom följande områden:

 • EPiServer
 • PostgreSQL

Vårt befintliga system är byggt på PHP och MySQL och vår modul för EPiServer är byggd i .NET C#. Det nya systemet byggs dock i Python och PostgreSQL, vissa delar kan dock komma att byggas med hjälp av NoSQL.

Personliga egenskaper
Du behöver kunna arbeta självständigt men också i grupp. Du behöver kunna dokumentera kod och följa en viss kodstandard. När det är något du inte kan eller om du kör fast - google is your #1 friend. Vi ser gärna att du kan ha roligt på jobbet och är en lättsam person, dessutom är du relativt lugn och fokuserad vid eventuell stress.

Omfattning och tillträde
Heltid, tillsvidare med tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval av sökande.

Information
För mer information om tjänsten, maila oss på jobs@vizzit.se, alternativt kontakta Mattias Kristiansson på telefon 08-545 888 60.

Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV på svenska via jobs@vizzit.se. Ange "Senior utvecklare" i rubriken.