Blog

2019-06-19

Sommartraditioner och semestertider!

Sommartraditioner och semestertider!

Sommaren är äntligen här! Solen skiner, fåglarna kvittrar, och Vizzit har lanserat en ny verktygsportal!

Vad händer på Vizzit?

Som du säkert redan vet så har vi precis rullat ut vår nya verktygsportal My Vizzit! Om du vill veta mer om vad detta innebär, så hittar du ytterligare information här.

Vi har även hållit flertalet utbildningar i tillgänglighet- och redaktörsarbete under våren, som har varit väldigt populära. Vi har redan nu ytterligare två tillfällen planerade i september för våra eftertraktade kombinationsutbildningar. En kommer ske på plats i våra lokaler, och en på distans. Som det ser ut just nu kommer vi förmodligen få erbjuda ytterligare tillfällen i höst för att alla som vill delta ska få plats. Det tycker vi självklart är jättekul! Om du också är nyfiken på att kombinera en redaktörs- och publiceringsutbildning med en utbildning i tillgänglighetsfrågor för redaktörer, passa på och hör av dig!

Sommar och sol

Oavsett vilka traditioner just du har, så vill vi önska dig en trevlig sommar, med mycket sol och värme, goda minnen och härligt sällskap. Vi kommer ha personal på plats under hela sommaren, så du kan alltid nå oss, antingen på telefon eller mail. Har du några funderingar eller vill ge oss feedback, tveka inte att höra av dig!

Vi kommer fortsätta publicera blogginlägg av lite lättare karaktär under sommaren, så du kan alltid titta förbi vår webbplats om du vill ha något att läsa. Till dess att vi hörs nästa gång hoppas vi att du får en underbar sommar, fylld med glada dagar och stilla nätter!

Mvh,

Vizzit
Make your website happy

No comments yet