Blogg

2019-12-19

God jul önskar Vizzit!

God Jul önskar Vizzit

2019 går mot sitt slut, och julen är nästan här. Här på Vizzit har vi haft ett spännande år, med nya versioner av verktyg, ny portal, utbildningar inom tillgänglighetslagstiftning, och mycket mer! Dessutom har vi hjälpt våra kunder genom att genomföra ett flertal nulägesanalyser av olika slag. Det är tydligt att det finns många ambitioner och drivkrafter där ute, och vi ser fram emot att få fortsätta bistå våra kunder i deras webbprojekt under 2020.

Årets julklapp

Många företag gillar att skicka julkort, vissa skickar klappar, medan andra nöjer sig med ett mail. Vi tänkte försöka få till det bästa av dessa världar. Istället för att skicka papper kors och tvärs över Sverige, så tänkte vi att vi gemensamt ska göra något för dem som annars saknar möjlighet. Därför har vi, å våra och våra kunders vägnar, donerat årets julbudget till Stadsmissionen, med hopp om att göra julen lite ljusare för de som har det svårt.

En alldeles särskild julhälsning: Vizzits julrim 2019!

I år har vi på Vizzit satt ihop något lite extra för alla våra läsare: Vizzits julrim 2019! Vi har spelat in rimmet och publicerat den i form av ett videoklipp, för att göra det så enkelt som möjligt för alla att ta del av. Rimmet hittar du här

Sist men inte minst… tack!

Vi vill även tacka er alla för ett givande år! Vi har haft både framgångar och utmaningar, och går mot det nya året starkare än någonsin. Vi ser nu fram emot ett spännande och produktivt 2020!

Till sist vill vi passa på att önska er alla ett Gott Nytt År och en mycket God Jul, med lugn, familj, och återhämtning. Vi ses och hörs igen 2020!


Med vänliga hälsningar,
Vizzit
Make your website happy

Inga kommentarer än