Nyhet

2020-10-15

”Trött” på tillgänglighet?

Vi hjälper er i mål.

Vägen till målet börjar med ett par frågor:

Testar ni tillgänglighet maskinellt? Bra! Redan där fångar ni upp många problem. Men hur kommer ni åt bristerna som bara det mänskliga ögat kan kontrollera? Inte minst problem som beror på hur ni ”skapar” innehåll?

Det här inlägget är till för dig som känner att det är svårt att hinna med tillgänglighetsarbetet, men som ändå vill att det görs ordentligt.

Så vad är lösningen?

Att granska tillgänglighetskriterier med det mänskliga ögat är jobbigt, och kostar därefter. Men varför granska tusen sidor, när majoriteten av problemen kan hittas genom att titta på ett fåtal som är representativa för hela webbplatsen?

Vizzit erbjuder en tillgänglighetskontroll som kompletterar maskinell granskning. Genom att titta på era mest representativa sidor, kan vi identifiera de vanligaste bristerna i tillgängligheten på er webbplats. Ta en halv minut och läs igenom listan över vad vi testar (klicka på bilden nedan). Genom att utvärdera era sidor utifrån dessa kriterier kan vi visa både vilka bristerna är, var de uppstår, och ev. ge er råd på hur ni skapar mer tillgängligt innehåll i framtiden. Allt levererat i form av en lättläst rapport.

Avklippt lista över de WCAG-kriterier som Vizzit testar i sin tillgänglighetsanalys

Klicka på bilden för att visa hela listan

Kontrollen tar bara ett par veckor från beställning till överlämning, kostar bara en liten del av vad en komplett analys skulle gjort, och låter er fokusera er tid och energi på annat. Med andra ord är den ett effektivt sätt att arbeta med tillgänglighet för alla som vill göra det ordentligt.

Beställning och mer information

För att beställa en tillgänglighetsanalys av er webbplats, vänligen klicka på knappen nedan och fyll i din kontaktinformation. Du kan även ställa frågor via detta formulär. Du kan även nå oss på 08 545 888 60.

Vi ser fram emot att få underlätta ert tillgänglighetsarbete, och samtidigt bidra till att förbättra besöksupplevelsen för alla era besökare!

Mvh,

Vizzit
Make your website happy

Inga kommentarer än

Skriv en kommentar

Din mailadress visas inte publikt. Alla fält behöver fyllas i.

Jag godkänner att Vizzit hanterar mina kontaktuppgifter.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>