Erbjudanden

Inga aktuella händelser

2018-09-28

Två spännande utbildningserbjudanden från Vizzit

Lyft dina redaktörer till nya höjder!

Lyft dina redaktörer till nya höjder!

– en utbildning för redaktörer och sidansvariga

Känner du att du gör saker du inte borde, att du måste spendera tid på detaljfrågor istället för strategiarbete? Om du känner igen dig är du inte ensam. De flesta vi pratar med erfar samma problem. Därför har vi tagit fram ett speciellt utbildningspaket som gör dina redaktörer effektivare och mer självgående.

Vi vet att den bästa utbildningen är den som sträcker sig över flera tillfällen, så att du får möjligheten att omsätta den på bästa sätt för dig. Du bestämmer hur mycket tid ni behöver mellan kursmomenten, och vi ser till att göra redaktörsarbetet både enklare och mer attraktivt. Redaktion är ingen lek, men vi kan göra det lekande lätt.

Låter det intressant? Passa på att boka före den sista oktober. Självklart kan utbildningstillfällena planeras in på det nya året.

Utbildningspaketet inkluderar:

  • 2 utbildningstillfällen via webb och telefon á 2 timmar, inklusive paus.
  • Rapporter: Var, hur, och vilka? Allt du vill veta, med bara några klick!
  • Arbetsmetod och process: Tips och råd på hur ni prioriterar och enkelt förbättrar ert resultat!

Pris: 14 900 kr, inkluderar upp till 10 deltagare.Maximera värdet av er digitala närvaro

Maximera värdet av er digitala närvaro

– en utbildning för strateger, webbansvariga och chefer

Hur mäter jag framgång och vet vilka satsningar som ger bäst resultat? Som ansvarig är det kritiskt att du får den information du behöver; information som ofta saknas. Känns det bekant? Många av våra kunder upplever samma sak. Som svar på detta har vi tagit fram en utbildning som ger dig bästa möjliga förutsättningar och ett gediget beslutsstöd i ditt arbete.

Vi utbildar dig och dina kollegor vid två tillfällen, med tillräckligt mycket tid mellan varje för att ge er en chans att tillgodogöra er innehållet i utbildningen. Vi hjälper er få tillgång till information och siffror du behöver, och ger er en strategisk helhetssyn på verksamheten. Kort sagt: vi gör det lätt för er att göra rätt.

Låter det intressant? Passa på att boka före den sista oktober. Självklart kan utbildningstillfällena planeras in på det nya året.

Utbildningspaketet innehåller:

  • 2 utbildningstillfällen via webb och telefon á 2 timmar, inklusive paus.
  • Mål och framgång: Vad innebär de för dig, och hur ska det mätas och följas upp på bästa sätt?
  • Rapporter: Vad är viktigast för dig, vilka rapporter ger dig den information du behöver, och hur tar du fram dem enklast möjligt?
  • Helhetsbild och analys: Hur ser du helheten, och hur tolkar du det du ser?
  • Utveckling och måluppfyllelse: Vad är vägen till målet, och vad behöver du för att nå dit?

Pris: 18 900 kr, inkluderar upp till 6 deltagare.