Utbildning

2020-01-24

Ta pulsen på din webbplats

31 mars

09.00 - 10.00

Webbutbildning

Vizzit erbjuder sedan länge både enklare och djupgående nulägesanalyser av webbplatser, skräddarsydda för våra kunders behov. Många säger att de önskar att de kunde genomföra enklare nulägesanalyser själva, för att få bättre, kontinuerlig koll på hur den egna webbplatsen presterar. Känner du igen dig? Då är det här utbildningen för dig!

Utbildningen rustar dig i hur man gör en enklare nulägesanalys av den egna webbplatsen, och hjälper dig att identifiera de stora dragen i hur webbplatsen presterar, vad som behöver förbättras, och var ytterligare analys krävs. Utbildningen innehåller följande moment:

  • Nyckeltal: Vilka värden avslöjar webbplatsens hälsa, och varför?
  • Analysprocessen: En steg-för-steg-guide i hur du lägger upp, jämför, och tolkar nyckeltalen
  • Resultat och strategi: Hur du avgör vad som behöver förbättras, och vad som bör prioriteras
  • Djupare analys: När är analysen tillräcklig, och när behöver man titta närmare?
  • Uppföljning och kvalitetssäkring: Hur du lägger upp en uppföljningsplan för att få ut det mesta av både analys och åtgärder

Självklart erbjuds även tillfälle för frågor. 

Utbildningen är 60 minuter lång, inkl. en kortare paus, och ges online. Vi använder oss i huvudsak av Google Hangouts som plattform, om än alternativ finns. 

Utbildningen kommer ges vid minst ett tillfälle under första kvartalet 2020. Datum lanseras i början av januari. Intresseanmälan är inte bindande, men kommer tas i beaktande när tid för utbildningen fastställs. 

För den som önskar anmäla sig till en utbildning redan nu och få faktura innan årsskiftet så erbjuds självklart den möjligheten. Skräddarsydd version av utbildningen erbjuds mot offert. 

Pris: 2 995 kr per deltagare.


Utbildningsbeskrivningen inkluderar reservation för mindre ändringar.

Om du önskar skicka in intresseanmälan för fler än en person, vänligen maila din anmälan till utbildning@vizzit.se

 

Intresseanmälan


Inga kommentarer än